Some of my winter favorites ..

 

Vinter favoritter

Selvom det er koldt udenfor og det kræver at man i høj grad pakker sig godt ind, så behøver man jo ikke at pakke sig ind i hvad som helst, det kan sagtens gøres med stil ..!

Derfor har jeg fundet nogle af mine personlige vinterfavoritter frem, til lidt inspiration ..

 

1. En super fin frakke fra 1920’erne. Jeg er helt vild med det karakteristiske 1920’er snit med den store knap som lukning. Derudover er jeg helt pjattet med detaljen i hver side med de fine små knapper på rad og række. At kraven er høj og med pelskant er kun et plus! Jeg synes frakken er så 1920’er skøn!

2. Hvis du læste indlægget om mine juleønsker, vil du vide at tasken er en genganger derfra. Men jeg har endnu mere lyst til at have den fine candyfloss farvede taske nu .. Den vil gå så fint til min nye selv syede How To Do Fashion frakke, som har det fineste lyserøde foer. ( Jeg skal nok snart vise billeder af den, det lover jeg! )

Nu vi er ved How To Do Fashion, så kunne jeg også helt vildt godt tænke mig at nå at få syet sådan et par her, inden det bliver alt for meget forår.

3. Den flotteste 1950’er pels jeg længe har set! Jeg elsker ALT ved den! Farven, foeret, længden, kraven. Den er helt fantastisk, synes jeg!

4. Dette fine lyseblå tørklæde håber jeg vil klæde mig og min grå frakke. Jeg klikkede det allerede hjem fra Etsy i starten af januar, men det lader vente på sig. Jeg håber det er ligeså flot som det ser ud på billederne!

5. I julegave fik jeg to Prinsesse stels tekopper, som jeg byttede til den højhankskop jeg havde ønsket mig. Efter yderligere to ombytninger ( grundet dårligt match af kop og underkop ) har jeg nu en kop som jeg er utrolig glad for. Og netop derfor tænker jeg at det kunne være fint at have en flad tallerken dertil.

6. På denne tid af året opholder de fleste sig nok en del mere indendørs sammenlignet med de andre årstider. ( Jeg gør i hvert fald ) Og der er ikke noget bedre end at kunne tusse rundt i lækkert varmt nattøj. Og hvorfor ikke kaste sig ud i at sy det selv?! Så kan man få det lige nøjagtig sådan som man vil have det!

7. Dette par handsker er mest et lille tip til andre med kolde fingre. Jeg var nemlig så heldig at få sådan et par her i søndags af mine søde mor. Og uh hvor de varmer, de er så lækre at have på, og ens hænder fryser ikke det mindste med disse på!

8. Jeg har rigtig mange kjoler, og det er skønt! Men indimellem har jeg også lyst til at hoppe i fine skjorter og nederdele med masser af vidde. Dem har jeg desværre bare ikke så mange af, så derfor en skjorte a la denne også på listen over vinterfavoritter!

 

Hvilke er dine favoritter? – Og hvilke andre lækre sager går du og drømmer om her til vinter?

 


 

English recap: It’s cold outside, but you don’t have to compromise on your style. There’s plenty of beautiful vintage winter clothes that just wait for you to wear it!

Do you need some inspiration? – If you do, I have made a list with 8 of my winter favorites at the moment.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Which is your favorite from my list? – And what’s on your own?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>