Pictures of my Coat

 

I lørdags var jeg til hyggelig fødselsdag hos min farbror i nærheden af Glamsbjerg. Om natten var der faldet sne, og samtidig med det var det en smule tåget. Så der hvor der plejede at være marker at se, var det i stedet hvidt så langt øjet rakte, det var super flot!

Og perfekt til at tage billeder af min nye frakke, så da min søde kusine Katrine  ( som har en fin blog ) sagde at hun gerne ville tage nogle billeder, var det bare helt perfekt!

Så her er ( som lovet ) nogle billeder af min nye 1950’er inspirerede How To Do Fashion frakke.

 

Frakke1,1

Lige siden frakken blev færdig, har jeg faktisk ikke haft andet overtøj på.

Det har også betydet at jeg faktisk ikke har haft hverken rød kjole eller cardigan på i den periode, fordi jeg ikke synes det går så godt til det lyserøde foer .. Det gør ikke så meget, for i december gik jeg næsten kun i rødt, så jeg kunne have min røde Lilli Ann frakke på, samt den obligatoriske nissehue.

 

Frakke

Jeg har valgt ikke at give frakken nogle knapper, fordi jeg synes at det lige til denne frakke vil tage for meget opmærksomhed fra krave, lommer samt de fine syninger.

Derfor lukke jeg i stedet frakken med den 1950’er broche jeg fik i julegave af Naja. Og evt. det bindebånd jeg har syet til.

Hvis du vil vide mere om de ( få ) ændringer jeg har lavet på frakken, så kan du læse det lige her.

 


 

English recap: My sweet cousin Katrine ( who have a great blog ) has taking some pictures in the most beautiful snow landscape, of my still quite new 1950s inspired How To Do Fashion coat!

Instead of buttons, I use the 1950s brooch I got from Naja for Christmas. And then I also use the ties I’ve sewn.

You can read a little more about the coat, here ..

 

3 thoughts on “Pictures of my Coat

    • Tusind tak for de søde ord! <3 Jeg synes også det er lidt vildt at jeg har formået at sy min helt egen vinterfrakke! Og det har udelukkende været en positiv oplevelse, hvilket også kun har givet mig endnu mere lyst til at blive endnu bedre til at sy!
      Jeg er derfor også allerede i gang med 3(!) andre syprojekter, og selvfølgelig lagt planer om mange flere endnu .. 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>