All I Got For Christmas ..

IMG_7682

Kalenderen skriver 8. januar 2016, og selvom julen for længst er overstået, og nytåret med, så vil jeg nu alligevel vise jer alle de fine ting jeg fik i julegave i 2015.

 

IMG_7693

Af min søde lillebror var jeg simpelthen så heldig at få Zebraen fra Kay Bojesen. Jeg er virkelig glad for den, og nu mangler jeg blot at finde en værdig plads hvor den kan stå blive beundret.

 

IMG_7690

Den lille perlebesatte 1920’er håndtaske fik jeg af mine søde forældre. Den er akkurat lige så fantastisk fin som jeg havde forestillet mig, og jeg glæder mig meget til at skulle bruge den. Forhåbentlig snart!

Af mine forældre fik jeg også en overlocker, som jeg desværre ikke har fået endnu, fordi jeg først skal se en anden slags ( som desværre pt. ikke er på lager ) end Bernina som stod på min ønskeliste. Så for at have noget at “pakke ud” juleaften, kom min far og satte en gammeldags phaff symaskine foran mig, og da trælåget blev taget af, havde han klistret en hobbykniv fast på siden af den, så det “lignede” en overlocker.

 

IMG_7688

Min farmors julegave til mig denne jul, var dette bladformede mågestelsfad. Det er virkelig fint, og har en rigtig god størrelse.

 

IMG_7694

Af min mors søskende + familier, fik jeg notesbogen, bogen om Kaare Klint, samt to Prinsessestelskopper, da den højhankskop jeg ønskede mig var udsolgt. De to kopper har jeg sidenhen byttet til højhankskoppen, som jeg ønskede mig.

 

IMG_7696

Læbestiften fra Mac Cosmetics, fik jeg af min fars storesøster og hendes mand. Jeg er vild med navnet på den, og jeg glæder jeg mig til at prøve den på inden længe.

 

IMG_7692

Den fine broche som er fra 1950’erne, fik jeg af min skønne 6-årige kusine/guddatter. Hun var mindst ligeså spændt på at se hvad der gemte sig i den lille pakke, som jeg var. Hun havde vidst fået en hjælpende hånd af sin mor til at købe gaven, men yderst godt valg af gave. Jeg har allerede brugt den mange gange!

 

IMG_7687

Jeg fik også gave af min lillebrors ven som stadig bor hjemme hos mine forældre, et gavekort til STOF 2000, noget jeg sagtens kan bruge. Vi plejer ikke at være på gaver, men var det pludselig denne jul.

 

IMG_7689

Min farfar havde vidst også fået lidt hjælp til køb af gave, af ham fik jeg den fine røde 1950’er hat jeg ønskede mig. Den har i øvrigt tilhørt en showgirl der boede i Las Vegas i 1940’erne og 1950’erne.

 

IMG_7691

Min morfars gave var også købt af en lille julenisse, og af ham fik jeg en fin hvid underkjole, plus lidt penge. Det var også en dejlig gave!

 


 

English recap: Even though it’s already the 8th of January 2016, I want too show you what I got for Christmas. I got so many great presents, and I’m a little bit overwhelmed. What did you get for Christmas?

2 thoughts on “All I Got For Christmas ..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>