Sewing Weekend

 

I weekenden var jeg til min syworkshop nr. 2 hos søde Nanna som har HOW TO DO FASHION.

 

IMG_7707

Sidst syede jeg en kjole, som jeg desværre stadigvæk ikke er helt færdig med ( endnu ). Og denne gang havde jeg besluttet mig for at sy denne fine frakke, som jeg allerede blev færdig med i tirsdags!

Det har været en sand fornøjelse at sy denne flotte 1950’er inspirerede frakke! Og jeg er blevet ret glad for resultatet. Både for frakken generelt, men også for farvevalget af uldstof og foer, og for de få ændringer jeg valgte at lave på frakken.

 

IMG_7719

Jeg valgte at lægge frakken op med kantebånd, men så det kun ses fra den indvendige side, bl.a. fordi jeg ikke kunne finde kantebånd i samme farvenuance som uldstoffet. Lommerne og ærmerne er syet uden kantebånd, af samme grund.

 

FullSizeRender

Derudover har jeg ikke syet foret direkte sammen med yderfrakken, men i stedet syet en bane uldstof på den indvendige side, i begge sider, så jeg kan lade frakken stå åben, uden at vise foret som det første.

 

IMG_7726

Jeg glæder mig til at kunne vise jer billeder af den færdige frakke, men indtil da, må i nøjes med disse øjebliksbilleder fra syprocessen. Samt det fra da jeg havde den på ( i går ) udendørs for første gang.

 

IMG_7773

 


English recap: I spent the weekend at another HOW TO DO FASHION sewing workshop, this time I sewed a coat, which I finished 2 days ago. I made some small changes on my coat, compared to the original coat, which I’m quite happy about.

I love it already, and it’s definatly not the last coat I’m sewing!

4 thoughts on “Sewing Weekend

 1. Jeg glæder mig rigtigt meget til at se din flotte frakke i fuld figur! Gerne stylet i dit fine Alberte-look!
  Det var hurtigt du fik den færdig! Håber også du fik de sidste tilretninger på plads i den røde kjole, så du også kan trække i den inden så længe!

  – Line

  • Jeg glæder mig også til at vise hele frakken!
   Ja, det var egentlig rimelig hurtigt. Men den var så nem at gå til, og så var jeg vidst også ekstra opsat på at få frakken hurtigt færdig, netop fordi den røde kjole endnu ikke er helt brugbar.
   Jeg fik de sidste tilretninger på plads, så nu skal jeg bare have den gjort færdig. 🙂

   Hvordan går det med din kjole? 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>