Tilbage til bloggen

IMG_2501

Jeg er tilbage .. Efter et helt års pause, og lidt til. Hvad der skete? – Tjaa, livet tog en drejning jeg ikke var forberedt på, en god drejning heldigvis. Det har været et begivenhedsrigt år, fyldt med lidt af hvert, og det var slet ikke meningen at jeg ville holde pause fra bloggen, men det skete ligesom bare ..

Mit seneste indlæg er fra 9. feb. 2016, og allerede 5 dage efter, lød startskuddet.

Søndag den 14. feb. kom mine forældre og jeg ved en tilfældighed til at kigge på hvilke sommerhuse der var til salg på Fyn, indenfor cykelafstand fra hjemmet i Odense.

Og 2 dage efter var vi ude at kigge på det sommerhus som med det samme havde fanget vores interesse. Det hele gik så hurtigt, og allerede 15. marts overtog vi det.

1. april startede jeg som frivillig på museet Tidens Samling.

3. april var der arbejdsdag ved sommerhuset, og der mødte jeg ham som sidenhen er blevet min kæreste og som jeg de sidste 11 måneder har kysset på.

4. april startede jeg som frivillig på Tidens Samlings lager.

13. maj overtog vi sommerhus nr. 2, som er nabohus til det første. De to huse har dog fællespladsen imellem dem, så de ligger ikke helt tæt op af hinanden.

Så kom sommeren og den blev naturligvis nydt ved vandet i sommerhusene.

7. august fyldte jeg 23.

Igennem mit frivillige arbejde på lageret, fik jeg job som kostumier assistent i Svendborg på tv-serien “Mercur”, hvor jeg startede 18. august.
( Mercur bliver i øjeblikket vist på TV2 Charlie, hver søndag kl. 20.50 )

I løbet af året mødte jeg også min kærestes 3 skønne piger. Og dem har vi set hver weekend ( med få undtagelser ) siden midten af oktober.

1. december var sidste optagedag på Mercur, og 2. december blev der holdt afslutningsfest i Kbh.

Så blev det jul, med alt hvad der dertil hører.

1. januar stod på hovedrengøring og oprydning, og siden da er der sket så mange gode ting i vores lille hus, som bl.a. har fået opvaskemaskine, et gammelt skab med teaktræslåger som også fungere som rumdeler, mm.

Og lige pludselig er det blevet forår igen ..

 

 

English recap: I’m back after a whole years break. Much has happened since. Two cottages, a boyfriend, his three litlle girls, a job in the film industry, and lots more.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>