Bogen “VINTAGE”

 

Vintage bloggeren Pia Storm har skrevet en bog, og den handler naturligvis om vintage. Jeg købte bogen til mig selv kun et par dage efter bogen var udkommet, men det var det sidste eksemplar de havde i den boghandel jeg besøgte. Da jeg kom hjem skulle jeg bare lige kigge lidt i den, men endte med at læse mig halvt igennem, og inden jeg gik i seng samme aften, havde jeg simpelthen læst hele bogen og kigget på alle de smukke og inspirerende billeder som den gemmer på.

FullSizeRender-2 kopi

Bogen henvender sig til både vintage enthusiaster, såvel som den moderne kvinde, som blot ønsker lidt inspiration til at få lidt glitter og glamour ind i sin gaderobe.

FullSizeRender-3

Hvis man har lyst til at starte med at gå i vintagetøj er der også nogle forslag til hvordan man starter blødt op, for det kan godt kræve både mod og lidt tilvænning at bevæge sig ud af sin comfortzone.

FullSizeRender-4

Der er også en guide til hvordan man tager sine bryst-, talje- og hoftemål, hvilke kropsforme der egner sig bedst til de pågældende årtier, samt hvordan man ser sin krop med helt nye øjne.

FullSizeRender-5

Pia viser også så fint, hvordan man kan bruge de samme kjoler, enten til et moderne look, eller til et mere autentisk look, ved at sætte forskellige accessories til.

FullSizeRender-7

Vi får også endnu et kig til Pias helt fantastisk smukke samling af loungewear, som indeholder delikate nat- og underkjoler, samt glamourøse sengejakker, kåber og kimonoer.

FullSizeRender-6

I bogen findes der også en masse gode tips og tricks, til alt lige fra hvad man skal kigge efter når man shopper vintage, hvordan en gammel metallynlås kommer til at glide nemmere, hvad man skal være opmærksom på inden man vasker sit vintage, og meget meget mere ..

FullSizeRender-2

Endnu en gang tillykke med bogen, Pia!!

English recap: A little look inside the dansih book “VINTAGE” by Pia Storm.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>