Another lovely Thursday evening ..

 

I torsdags gentog min barndomsveninde Charlotte, hendes mor, min mor og jeg succesen fra november, og tilbragte endnu en super hyggelig torsdag aften sammen.

Denne gang startede vi med en 3-retters menu på den lille hyggelige restaurant “Sæson” som ligger på adressen Vindegade 73, her i Odense. ( Tidligere lå den i Vindegade 71 )

Navnet “Sæson” kommer sig af at de har det samme menukort med få udvalgte retter en måned af gangen. Selvom menuen er den samme hen over måneden, så skifter anretningen af maden udtryk, så skulle man få lyst til at spise der flere gange i løbet af samme måned og bestille samme ret, så bliver det alligevel en ny madoplevelse hver gang. ( Du kan tjekke deres menukort ud her )

Til forret bestilte jeg “Smør ristet torskerogn m. citronmayonaise-pickles-rugbrødschips” – Det smagte utrolig godt!

 

 

FullSizeRender

Til hovedret fik jeg serveret en “Rib-eye fra lykkelige kvæg m. Sæsonens garniture & god sauce”

( Hvilket jeg desværre glemte at tage billede af )

 

Og til dessert bestilte jeg “Æble trifili m. Creme-makroner-æble”

 

FullSizeRender_2

Efter en skøn restaurant oplevelse, gik vi over på Brandts for at gå på opdagelse i Sanseudstillingen – “Hullet i muren”.

Vi havde desværre ikke helt så meget tid som vi havde forestillet os at skulle have, men vi nåede rimeligvis at se det hele. Og det var faktisk ret hyggeligt at være der så tæt på lukketid, vi var de eneste på udstillingen udover et par der gik kort efter vi dukkede op.

 

IMG_7786

Det er mange år siden jeg sidst har været på Sanseudstilling på Brandts, og jeg havde nok egentlig forestillet mig at det ville være større, for sådan husker jeg at “de plejede” at være. Men det kan jo også have noget at gøre med min egen størrelse i forhold til udstillingen. ( Jeg er da heldigvis vokset i løbet af de seneste 10 år )

Uanset størrelse på Sanseudstillingen, så er den klart et besøg værd.

( Psst. læste du med i november? – Om torsdagen mellem 17-21 er det gratis at besøge udstillingerne på Brandts )

Vi havde en skøn aften, og det eneste negative var, at selvom vi havde brugt mere tid sammen denne gang sammenlignet med i november, så føltes aftenen stadig ALT for kort!

 


 

English recap: At Thursday last week I met up with my childhood friend Charlotte, her mom and my mom for a nice dinner at the local restaurant “Sæson” here in Odense. After enjoying a nice 3 course menu, we were going to Brandts, to explore the “Sensory exhibition – The hole in the wall”. 

What a great evening we had! – The only bad thing is, that it felt way too short!

One thought on “Another lovely Thursday evening ..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>