Have you seen it?

 

Jeg har fået en ny “Header” her på min blog! – Har du set det?

Jeg har egentlig ret længe været klar til at få en ny, indimellem er det jo godt med lidt fornyelse, og selvom jeg stadig synes det billede jeg indtil nu har brugt til min header er fint, trængte jeg til lidt nyt. Og især til noget som i højere grad afspejler det jeg blogger om og interessere mig for.

Jeg har holdt den i de blå og brunlige nuancer, og jeg synes faktisk det fungere ganske fint efter hensigten.

Jeg håber du vil tage godt i mod den! – Og så må du have en god lørdag aften.

cropped-Header1-brun2.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>