April Status ..

 

Da jeg loggede ind på bloggen her i går, blev jeg faktisk noget overrasket over, at jeg faktisk ikke har fået postet nogle blogindlæg i hele april, før nu. Den seneste uge har tiden mest af alt bare sneglet sig afsted, der har jeg nemlig været syg, og meget meget træt, et lyspunkt i det var at blive forkælet af min søde kæreste med både røde roser og restaurantbesøg på vores 1 årsdag.

18176018_10212469658878566_792399355_o

 

Men hvis vi ser bort fra det, så synes jeg stadig at tiden går utrolig stærkt, men jeg har da også nået nogle gode ting her i april. Jeg har fået ryddet op og rykket rundt i soveværelset, skruet en ting ned fra væggen og hængt nogle andre ting op, der mangler dog stadig lidt før jeg bliver helt tilfreds.

Omrokeringen i soveværelset gjorde det muligt at rydde en hylde i det store skab vi har i entréen / køkkenet / stuen, hvilket gjorde det lettere at få bugt med det hjørne i stuen som har været rodet de sidste mange måneder.

Det kræver både selvdisciplin og gode opbevaringsløsninger at bo på så få kvm. som vi gør, men der er sket store fremskridt i år, og nu mangler der heldigvis mest kun ting som er mere “Nice to have” end “Need to have”.

 

18216133_10212469682119147_1478270476_o

En af de ting jeg dog stadig går og glæder mig meget til er, at få tapet op på bagsiden af det store skab. Skabet fungerer nemlig som rumdeler mellem entré og stue, og stuens ene “væg” er derfor en meget kedelig naturfarvet flade, som kun forskønnes af nogle børnetegninger fra min kærestes døtre.

Der ligger dog “lidt” slibe og spartle arbejde i det, inden tapetet kan komme op, det er påbegyndt, men altså heller ikke ligefrem noget som forskønner den store kedelige bagbeklædning.

Har april været god ved jer? – Er du måske også i gang med lidt fornyelse i din bolig?

English recap: April went fast, but I’ve done some good things, especially in my little house .. Was April good to you?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>