10 Facts about Me #1

 

Jeg har altid syntes at det var sjovt og hyggeligt at lære andre bloggere eller folk på Instagram lidt bedre at kende ved deres “10 Facts about Me”. Så nu vil jeg også selv kaste mig ud i det, så I forhåbentlig kan lære mig lidt bedre at kende også ..

 

1. Jeg foretrækker at have noget på både fødder og ben, det er derfor ret sjældent at jeg har bare ben og fødder. Selv om sommeren foretrækker jeg at være iført nylon strømpebukser, også selvom det er varmt.

2. Jeg ligefrem HADER at få fedtede fingre .. Jeg synes det føles SÅ ubehageligt og jeg har altid haft det sådan. Selv da jeg var helt lille brød jeg mig ikke om at have fedtede fingre ..

3. Jeg elsker avocado og hvis jeg kan komme til det, så spiser jeg det med glæde hver dag.

4. Min absolut yndlingsdesigner er Wegner. Jeg er vild med hans formsprog, materialevalg samt de fine detaljer der er lavet i møbler fra hans hånd.

5. Jeg har altid været en kjolepige, også da jeg var lille havde jeg det bare bedst i kjoler. Så det at kunne iføre sig smukke kjoler hver eneste dag, er noget der gør mig meget glad.

6. Det lyder måske lidt vildt, men jeg har aldrig fået farvet hår. Det tætteste jeg har været på at få farvet hår, var en gang jeg skulle være > Baby Spice < til Fastelavn i børnehaven, hvor jeg fik et par blå striber i håret. Jeg tror endda de var lavet med en blå mascara ..

7. Nu vi er ved håret, kan jeg ligeså godt også afsløre at det er som regel min mor der klipper mit hår.
Et par enkelte gange har min søde barndomsveninde Charlotte også fået lov at styre saksen og derved længden på mit hår .. Det var hende der klippede mine lange lokker af i midten af 2.g.

Faktisk har jeg kun været til frisøren én enkelt gang i mit liv!

8. Er der én måned på året jeg inderligt elsker, så er det december! – For mig er julen nemlig noget helt særligt og jeg er ret vild med denne tid. Jeg går tilbage til barndommen i juletiden, dvs. at jeg bl.a. ser så mange julekalendere som det overhovedet er muligt for mig. Derfor tyvstarter jeg også ret ofte julen, så jeg kan starte med at se de julekalendere jeg har på DVD, før de begynder at sende julekalender i fjernsynet ..

9. Den gang jeg var lille ønskede jeg så inderligt at gå til ridning, også selvom jeg i virkeligheden var utrolig bange for heste.

10. De sidste par år har min drømmebil været en MGA. I hvid, med røde lædersæder, original sort nummerplade, trådfælge, naturligvis med kaleche (i tilfælde af pludseligt regnvejr), samt bagagebærer til en stor gammel brun læderkuffert.

 

Kan du genkende dig selv i ét eller flere af punkterne? – Og hvad overraskede dig mest?

 

English: Sometimes I like to learn a little bit more about some other bloggers or people at Instagram, and I think it’s so much fun to read their list with “10 Facts about Me”. Hopefully you think so too, because now I’ll throw myself into it! So it could be your turn to learn 10 random facts about me ..

 

1. I prefer to have something on both feet and legs, it is quite rare that I have bare legs and feet. Even in summer, I prefer to wear nylon pantyhose, even if it’s hot.

2. I actually hate getting sticky fingers .. I think it feels SO uncomfortable and it has always been like this. Even when I was little, I felt uncomfortable about having sticky fingers ..

3. I love avocado and if I can get to it, I’ll eat it with pleasure every day.

4. My absolute favorite designer is the Danish designer Hans J. Wegner. I love his designs, materials and fine details that are made in the furniture from his hand.

5. I have always been a dress-girl, even when I was little, I loved  wearing dresses. So being able to wear beautiful dresses every day, is something that makes me very happy.

6. For some it may sound a little crazy, but I’ve never had my hair colored. The closest I’ve been to getting my hair colored, was a time in kindergarden where I was dressed up to be > Baby Spice <, that time I got a few blue streaks in her hair. I even think they were made with a blue mascara ..

7. Now we are talking about my hair, I might as well also reveal that it is usually my mother who cuts my hair. A few times my sweet childhood friend Charlotte had also been allowed to control the scissor and thus the length of my hair .. She was actually the one who cut my long hair off, back in 2011

In fact I have only been to the hairdresser once in my life!

8. If I had to pick only one month of the year I dearly love, it would be December! – For me, Christmas is something very special and I’m crazy about this time of year. I go back to childhood during the Christmas season, and I do almost all of the things I did as a child at Christmas time.

9. At the time I was little, I wanted so desperately to go to riding on horses, even though in reality I was incredibly afraid of them.

10. The last few years my dream car has been a MGA. In white, with red leather seats, original black plate, wire wheels, of course, with cover (in case of sudden rain) and carrier to a big old brown leather suitcase.

 

Do you recognize yourself in one or more of these facts? – And what surprised you the most?

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>