About

Mit navn er Alberte Lærke Mohr Sillassen, men på de sociale medier findes jeg som Prinsesse Tusindfryd.

 

Bloggen ”Prinsesse Tusindfryd” startede jeg i juni 2012, lige da jeg havde fået studenterhuen på hovedet.
I starten skrev jeg sjældent, og det handlede mest om ting jeg oplevede ..

Men med tiden har bloggen udviklet sig og flyttet domæne sideløbende med at mine interesser har ændret sig, og nu handler den primært om min passion for Vintage, Loppefund, Indretning, samt Oplevelser, hvilket der stadigvæk er plads til.

Jeg har altid haft mange kælenavne og navnet ”Prinsesse Tusindfryd” er et min kære far har kaldt mig lige så længe jeg kan huske .. Jeg har altid været glad for lige netop dét kælenavn og derfor var det et oplagt navn til min blog.

 

Velkommen til, jeg håber du har lyst til at læse med!

ENGLISH//

My name is Alberte Lærke Mohr Sillassen, but on the social media you can find me as Prinsesse Tusindfryd.

I started my blog “Prinsesse Tusindfryd” (Princess Daisy) in June 2012.
In the beginning I wrote rarely and mostly about things I experienced ..

But over time, the blog evolved (and moved domain) parallel to my interests changing, and now I’m primarily writing about my passion for Vintage, Flea Fund, Interior, and experiences, which I still have room for.

I have always had many nicknames and the name “Princess Daisy” is a nickname that my dear father has called me as long as I can remember .. I have always been happy about what nickname and therefore it was an obvious name for my blog.

 

Welcome to my blog, I hope you’ll like it!

A LITTLE STORY about me//

When I was a little girl I always drew princesses in big dresses, and I often dreamed about having a nice dress with crinoline. At the same time I dreamed about getting a time machine, not so I could travel to the future, but to the past instead, I would dearly like to be able to travel back in time, just in the 20th century and experience what it was like to live in different eras and generations, and wear the clothes they wore back then.

But when I thought realistically I knew very well that it would never happen. Neither the time machine or the dress ..

Until the day I became aware of the Vintage world! Since then it has been possible for me to bring some of the best things from the 20th century into my life, and I feel more at home than ever before because now I’m living my dream!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>